ΛΑΤΟΥΣΑΚΗΣ

                        ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

                                                                                                                   


Επιστροφή στην Αρχική Οθόνη

 

ΚΟΡΩΠΙ, Μυκηνών 8, Πλατεία Δεξαμενής

Συγκρότημα 2 νέων τετραώροφων πολυκατοικιών με 12 διαμερίσματα και 4 μεζονέτες, σε απίθανες τιμές!

 

Μετά την εικασαετή μας πορεία στον τομέα των υπερπολυτελών κατασκευών στα Νότια προάστια, εγκαινιάζουμε την είσοδό μας και στην αγορά ακινήτων στα Μεσόγεια, με έμβλημά μας πάντα το τρίπτυχο: ποιότητα-αισθητική-λειτουργικότητα.
Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής αξιοποιούμε την προνομιακή θέση του ακινήτου (πλατεία Δεξαμενής Κορωπίου, οδός Μυκηνών αρ. 8) δημιουργώντας κατοικίες υψηλών προδιαγραφών.
Η πρωτότυπη και διαχρονική αρχιτεκτονική, αλλά και η αρτιότητα της κατασκευής σε όλα τα επίπεδα (αντισεισμικός σχεδιασμός, άριστα υλικά, βιολογικός καθαρισμός, θαυμάσιος περιβάλλων χώρος), σε συνδυασμό με το πολύ μεράκι και την απόλυτη συνέπεια, συνθέτουν ένα ασυναγώνιστο πακέτο προσφοράς με την ιδανικότερη σχέση ποιότητας/τιμής.

 

 

Κάτοψη Τυπικού Ορόφου (1ος, 2ος, 3ος) Κτηρίου Α΄

Τα διαμερίσματα (όπως φαίνεται και στη διπλανή κάτοψη τυπικού ορόφου) περιλαμβάνουν 3 υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι με τζάκι, λουτρό, και WC, δρύινα πατώματα, σίτες, αυτόνομη θέρμανση με σώματα πάνελ, μπόϊλερ με εφυαλωμένο θάλαμο, κεντρική τηλεόραση με δορυφορική κάλυψη, γραμμές τηλεφώνου utp για δίκτυο, πλήρεις εγκαταστάσεις a/c και συναγερμού, θωρακισμένη πόρτα σφαλείας, έγχρωμη θυροτηλεόραση με τηλεχειρισμό κεντρικής εισόδου, υδραυλικό ανελκυστήρα με απεγκλωβισμό και τηλεφωνική γραμμή πόλης. Σε κάθε διαμέρισμα ανήκει μία αποθήκη (ρευματοδοτούμενη απευθείας από το διαμέρισμα) και 2 θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο. Στο οικόπεδο υπάρχει και πηγάδι που σε συνδυασμό με το βιολογικό καθαρισμό θα προσφέρουν ανέξοδα και φιλικά προς το περιβάλον νερό ποτίσματος και πλυσίματος.

 

 

Κάτοψη Τυπικού Ορόφου (1ος, 2ος, 3ος) Κτηρίου Β΄

 

 

        Κατόψεις Μεζονετών Κτηρίου Α΄

 

        Κατόψεις Μεζονετών Κτηρίου Β΄

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

 

 

Αντιπροσωπευτικές Φωτογραφίες του Συγκροτήματος:

Φωτογραφία 1         Φωτογραφία 2         Φωτογραφία 3         Φωτογραφία 4

 

 

Βίντεο Ξενάγησης στο Συγκρότημα

 

 

Χάρτες Πρόσβασης στην Περιοχή του Ακινήτου

 

   

 

 

Στιγμιότυπα Χαρτών της Περιοχής από το Google:

Χάρτης Ελλάδας            Περιοχή Κορωπίου            Οικόπεδο Συγκροτήματος

 

Επιστροφή στην Αρχική Οθόνη